USA language Nederlandse taal Deutsch
FotogalerijWelkom
Voor duikers is Curaçao een waar paradijs.

Van oorsprong bestaat Curaçao uit vulkanisch kalkgesteente waarop koraal eeuwenlang zich heeft afgezet.
Langs de kustlijn zijn de meest schitterende koraalriffen te bewonderen. Door de adembenemende onderwater natuur is duiken bij uitstek een van de populairste bezigheden op Curaçao.

In de wateren van Curaçao is een overvloed aan zeefauna te vinden zoals; kleurige papegaaivissen, zilverachtige barracuda’s,  red snapper, kleurige vlindervissen etc..
Dit zijn slechts enkele soorten die u hier zult aantreffen, terwijl u vlak langs de kust koraal- en zeeanemoonen vindt.

Als u nog nooit gesnorkeld of gedoken hebt, is dit wellicht het moment om het te leren. Probeer in ieder geval eens een duikmasker op te zetten en probeer een glimp op te vangen van de wonderwereld vlak onder het wateroppervlak.  

Bij onze duikschool krijg je les met maximaal vier personen waardoor je verzekerd bent van veel aandacht van de instructeur. Privé-les volgen kan ook, als je dat wilt. Wij verzorgen met alle plezier introductieduiken en cursussen tot en met het niveau van divemaster. Maar we bieden ook de mogelijkheid tot het volgen van specialisaties als navigeren, wrakduiken, diepduiken en multi-level-duiken. En ook voor evenementen als Coral Spawning kun je bij ons terecht.

Plezier maken is belangrijk, maar veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Bij de school is een EHBO-post ingericht met zuurstof en ons personeel is medisch opgeleid. Onze bus is uitgerust met een zuurstofkoffer, verbandtrommel en AED. Op Curaçao beschikt het Sint Elisabeth Hospitaal over een recompressietank.

 

Home   |    Contact   |    Design & Development © Lionhead BV